Na vandaag is de eerste week van de minor KLM voorbij en het begint al echt wat te worden! Ik ben overgehaald om twitter te beginnen, heb een strip gemaakt op bitstrip.com, een mindmap gemaakt via imindmap.com, een tijdlijn gemaakt op TimeRime.com en schrijf nu een blog. Wie had dat ooit gedacht? Ik zelf namelijk niet! Ik was niet van plan om te beginnen aan twitter en al helemaal niet om een blog bij te gaan houden. Maar helaas, ik moet er echt aan geloven. 

Deze week is me verder dan ook wel meegevallen. Ik zag er namelijk wel wat tegenop, maar dat gevoel is nu al stukken minder geworden. De onderwerpen die tot nu toe zijn aangeboden waren voor mij zelfs nog te volgen! Ondanks dat moest ik in het begin steeds wel even zoeken naar de juiste werking, maar met of zonder de juiste hulp is het steeds goed gekomen. 
Het maken van een strip op www.bitstrip.com was voor mij de lastigste opdracht, omdat je heel veel kleine stappen moest maken om uiteindelijk tot een resultaat te komen. Hier had ik dan ook echt een handleiding bij nodig. De tijdlijn op www.TimeRime.com daar in tegen was erg makkelijk om te maken. Zoals ook bij het maken van een strip op bitstrip.com moet je voor de tijdlijn op TimeRime.com een account aanmaken. Als je dat hebt gedaan kun je bij TimeRime meteen en makkelijk aan de slag.

We hebben nu de opdracht gekregen om voor de volgende bijeenkomst een mindmap te maken over het gebruik van internet. Nu we gisteren al met het programma imindmap.com hebben gewerkt, zal deze opdracht weinig problemen opleveren. Ik heb namelijk al met het programma gewerkt, waardoor voor mij de grootste 'spanning' eraf is. Dat moet dus ook helemaal goed komen!
Wil je zelf ook met dit programma werken, dan kan dat natuurlijk ook! Als je naar de site www.imindmap.com gaat kun je daar het programma downloaden. Je moet daarvoor wel een account aanmaken, waarbij je er goed op moet letten dat je de gratis versie download! Daarna is het een beetje uitzoeken, maar de site is vrij gebruiksvriendelijk waardoor het maken van zo'n mindmap helemaal goed moet komen.

Verder is het natuurlijk geweldig dat ik dankzij deze minor nu zit te werken op een iPad! Ook ik heb eindelijk eens geluk gehad en was 1 van de 'winnaars' van het verloten van 4 iPads. Jammer genoeg zijn ze alleen in bruikleen, dus dat wordt nog afkicken als de minor voorbij is. Ik vind het nu namelijk al een geweldig ding! 

Alles bij elkaar gezien kijk ik dan ook tevreden terug op deze eerste week en wacht af wat de rest van de weken ons allemaal zal brengen!